Това заяви пред Нова телевизия руският разследващ журналист Андрей Захаров. По

...
Това заяви пред Нова телевизия руският разследващ журналист Андрей Захаров. По
Коментари Харесай

Руски разследващ журналист: Без Пригожин империята му няма да продължи да съществува

Това съобщи пред Нова телевизия съветският проверяващ публицист Андрей Захаров.

 

По думите му " Вагнер " е доста ефикасна група.

 

" Като ефикасна група, тя може да работи единствено с Пригожин. Тези хора знаят, че Пригожин може даже да ги пребие, в случай че вършат нещо неприятно ", означи журналистът.

 

Запитан по какъв начин би коментирал думите на съветския президент Владимир Путин, който сподели, че " Пригожин е човек със комплицирана орис, само че грешките му бяха съществени ", Захаров сподели следното:

 

" Според мен ще има някакви почести на Пригожин. От друга страна, няма да го вършат огромен воин. Това изявление за мен значи, че точно Путин стои зад това нападение. Той демонстрира на всички хора в Русия, че това нещо може да се случи на всеки в Русия. Всички предприемачи, като видяха това нещо, те споделиха " Боже Господи! " И те доста се опасяват от Путин ", уточни още той.

 

Разследващият публицист напомни, че Пригожин се е срещал с Путин в Кремъл при започване на юни. По думите му съветският водач е дал дума, че няма нищо неприятно да се случи с водача на " Вагнер ".

 

" Пригожин е огромен мистификатор. Винаги, когато приказваме за него, би трябвало да оставим дребна възможност, че той е жив. Но би трябвало да помислим за обстоятелствата. Той първо е пътувал от Мали до Дамаск. След това е пътувал от Дамаск до Москва. Вероятно е слязъл в Дамаск. След това е имал срещи в Москва и по-късно е пътувал до Санкт Петербург. Няма метод той да се скрие. Много е значимо, че хората, които бяха на този аероплан, имам поради Уткин, Чикалов и други, са основни фигури. Ако Чикалов е пътувал на този аероплан, това евентуално значи, че сигурно Пригожин е бил на този аероплан ", посочи той.

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР